BREZPLAČNA DOSTAVA PRI NAKUPU NAD 50 EUR
BREZPLAČNA DOSTAVA PRI NAKUPU NAD 50 EUR
Košarica 0

LUIGIJEVA ZGODBA

 

Za blagovno znamko Alla Luigi stojim Luigi Petrella, štajerski Italijan, rojen v Neaplju. Po poklicu sem kuhar in sem, preden sem se lotil projekta Alla Luigi, delal v restavraciji. V moji družini ni bil nikoli prisoten podjetniški duh, a želja po tem je v meni vedno obstajala, saj sem si želel nekoč delati zase. To je bila zame čisto nova izkušnja, in preden sem se prijavil v Štartaj Slovenija, si nisem upal niti sanjati, da bom tako zrasel.

Zamisel za omake sem dobil kar doma, saj mi je zaradi hitrega življenjskega ritma pogosto zmanjkalo časa za kvaliteten obrok, zato sem občasno skuhal kakšno jed in jo shranil v kozarce. Na trgu sicer že obstajajo podobni izdelki, a nobeden med njimi ni domač, zato sem v okusih, ki so že bili na voljo, pogrešal pridih domačnosti. Zato sem si zaželel tak izdelek. Ideja ni prišla takoj, ampak s časom. Omake, ki sem jih kuhal zase, so poskusili tudi prijatelji. Njim je bila omaka tako všeč, da so jo želeli kupiti, vendar ni bila v prodaji. Takrat sem začel razmišljati, da bi začel kuhati omake in kako bom to zadevo spravil na trg.

Pri mojih omakah je prav domačnost tista, po kateri se razlikuje od sorodnih produktov. Ob raziskovanju trga sem prišel do ugotovitve, da imajo vse moje omake (v nasprotju s preostalimi) domač okus in kakovostne sestavine: so povsem naravne, brez dodanih konzervansov in aditivov.